Ugrás a főoldalra!

Felhasználónév:

Jelszó:

 :: ".$_ASWC_['NAME']." ".$_ASWC_['VERSION']." ".$_ASWC_['STATUS'];?> - [Látogatók: ]  
Freelance Jobs

Témaköreink

 


On-line

Dev, Admin: 0
Lektorok, írók: 1
  ÷Magus|BOT
Felhasználók: 0
Vendégek: 1
Tegnap: 0
E havi:
 

Statisztika

Oktatóanyagok száma
 Publikus: 128

Legolvasottabb írónk
 outesticide 362955

Legszorgalmasabb írók
1. balymo 24
2. outesticide 20
3. tipli 19
4. adrob 18
5. akciolap 15

Legolvasottabb címek
1. CSS
Egyszerü vízszintes menü és vízszintes menü legördülő almenükkel [55309]
2. CSS
Bevezetés a CSS alapjaiba [30804]
3. CSS
A pozícionálás, és a z-index [30287]
4. CSS
A felhasználói felület - első rész [24631]
5. CSS
Függőleges menü, legördülő almenüvel [24500]
 

 

Online Marketing -> Bevezető

Író: akciolap ( online.marketing@freemail.hu )
  http://www.akciolap.hu
Készült: 2004-05-16 19:25:28
Lektorálta: akciolap
Lektorálva:
2004-08-09 09:55:13 [4879]

Kedves Olvasóm!



Napjainkban egy új szakterülete van kialakulóban a marketingszakmának, ez az internetes marketing. Mindenki szeretné, hogy honlapja minél népszerűbb és eredményesebb legyen, csak azt nem tudja, hogy hogyan is kell ezt "csinálni". Ehhez szeretnék némi fogódzót nyújtani. Szeretném ugyanakkor leszögezni, hogy az itt leírtakat korántsem kell szentírásnak venni. Nem vagyok szakember, amit tudok, azt a saját bőrömön tapasztaltam meg, tudásom kisebbik hányadát pedig a szakirodalom áttanulmányozásából merítettem.

Itt szeretném azt is megjegyezni, hogy aki tévedhetetlen marketingesnek tartja magát és ezzel kérkedik, annak a továbbiakban "egy szavát se" higgyétek el, legalábbis kellő fenntartással fogadjátok. Ugyanis ezt a munkát lehet jól csinálni, ennek ellenére bárki tévedhet. Nem lehet folyamatosan a piac várható eseményeit, a fogyasztók reagálását pontosan megjósolni és ahhoz alakítani a marketingstratégiánkat.

Továbbá fontosnak tartom megjegyezni, hogy írásaimmal főleg azoknak szeretnék segíteni, akik kevés pénzből - akár kezdőtőke nélkül - kénytelenek megvalósítani oldaluk népszerűsítését, ami ennek ellenére korántsem lehetetlen! Ugyanis ha van pénz, könnyebb nagy reklámot csinálni ami talán hatásos is lesz, viszont hogy minimális tőkével és egy jól kitalált stratégiával a maximumot hozzuk ki a reklámból, már tudásra van szükség. A következő fejezetekben megpróbálok ebben a szellemben írni, remélem hasznos tanácsokra, javaslatokra leltek majd.

Azt ajánlom, hogy az egyes fejezetek áttanulmányozása után szánjatok időt a leírtak átgondolására, a használható dolgok kiszűrésére. Ha valamivel nem értetek egyet, akkor írjátok meg a véleményeteket, hisz ez is csak azt bizonyítja, hogy foglalkoztok a témával, fontosnak tartjátok hogy ismertté és egyben sűrűn látogatottá váljon az oldalatok!

Jó "tanulást" kívánok!
* Minden további kérdéseddel fordulj az anyag írójához.

 

Hello Vendég

Az oktatóanyagok olvasásához be kell jelentkezned.

Szeretnék regisztrálni.

Elfelejtettem a jelszavam!
Kiküldöm magamnak!